Oldalunk működtetéséhez cookie-kat (sütiket) használunk. Megértettem és többé ne jelenjen meg ez az üzenet.

Rólunk

Mint sok más tervező cég, a DESIGNS BY ÁGI létrejötte is végzetszerű volt.

6 éves korom óta varrok, kötök, horgolok. 1991-ben kezdtem bele egy szabadúszó kötöttáru vállalkozásba – olyan magazinok számára terveztem egyedi, különleges, kézzel kötött pulóvereket, mint a VOGUE, a McCALL’S és a KNITTER’S.

Rengeteg mintám jelent meg, amikre még mindig büszke vagyok.

Két gyermek édesanyjaként elkezdtem a gyermek-pulóverekre koncentrálni, és 13 évvel ezelőtt bocsátottam útjára az első nagybani kollekciómat.

A kötött holmik díszítésére horgolt rátéteket is készítettem.

Később ugyanezeket a rátét motívumokat használtam pólókon és egyéb ruhákon.

Mindig szeszélyes alkotásokat terveztem, és élettel teli, vidám színeket választottam.

Volt olyan időszak is, amikor 100 különlegességekkel foglalkozó butikban árulták a gyerekruháimat szerte az Egyedült Államokban. Az üzlet kibővítéseként 8 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy kézműves bemutatókon, különleges eseményeken is elkezdem árulni a kollekciómat – főleg Manhattan-ben.

Amikor jobban megismertem a vásárlóimat és az üzletágat, elkezdtem kizárólag az állatmintákra összpontosítani. Legtöbbet a kutyás, békás, zsiráfos és malacos mintáimból adtam el – minden évben különböző stílusban és színben.

A felvarrható rátéteket is én készítem, nagy figyelmet szentelek annak, hogy aranyos, és egyedi karaktereket tervezzek. (Minden egyes próbadarabot először kézzel készítek el, hogy tökéletes legyen a végeredmény).

Ezután a terveket erre specializálódott gyártók kézzel horgolják meg. Amikor a rátét elkészül, kézzel öltik fel a különböző ruhákra, amiket szintén én tervezek.

A kollekcióm széles körben ismert élénk – egyszínű és batikolt – színeiről és vicces alakjairól.

Az évek során nagyszerű kapcsolatot alakítottam ki több rendszeres vásárlómmal is, akik nemcsak a kontinensről, de külföldi országokból is eljönnek hozzám.

Szeretik és megbecsülik az egyedi terveimet és a ruhák kiváló minőségét.

Szeretem, amit csinálok, és szeretek vásárlókkal foglalkozni: megtalálni azokat a darabokat, amik boldoggá teszik őket.